Jak usunąć zdjęcie lub całą relację z FB? [Instrukcja]

Facebook Stories to funkcja wprowadzona w 2017 roku. Zmieniła sposób dzielenia się chwilami w mediach społecznościowych. Możesz publikować zdjęcia i krótkie nagrania widoczne dla znajomych przez 24 godziny. Po tym czasie materiały automatycznie znikają z głównego kanału. Twoje opublikowane treści…









